Ara transferde Onyekuru ve Saracchi operasyonu!

Galatasaray'ın ara transfer operasyonu için hazırladığı planın detayları belli oluyor. Sarı-Kırmızılılar, Finansal Fair-Play anlaşmasının sona ereceği tarihi de göz önünde bulundurarak, şimdiden geleceğe yatırım yapıyor. Bu doğrultuda ön plana çıkan iki oyuncu için de benzer bir yol izlenecek.

HENRY ONYEKURU İÇİN OPERASYON BELLİ

Galatasaray, devre arasında eski göz ağrısı Henry Onyekuru'yu Monaco'dan 1.5 sezonluğuna zorunlu satın alma maddesiyle kiralayacak. Böylece FFP sona erdiğinde, Sarı-Kırmızılılar'ın bonservis ödemesi için oyuncu satma zorunluluğu ortadan kalkacak. Oyuncu satma zorunluluğu ortadan kalkacak. Ayrıca bu rakamın da mümkün olduğunca uygun tutulması adına Fransız kulübüyle görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Menajer D'Avila, maksimum 8 milyon Euro civarında bir bedelle bu işi bitirebileceğinin garantisini yönetime vermiş durumda..

SARACCHI'NIN TAPUSUNU İSTİYOR

Aynı şekilde 22 yaşındaki sol bek Saracchi için de girişimler başladı. Fatih hocanın takımda kalmasını istediği ve Onyekuru ile önlü arkalı kullanmayı planladığı Uruguaylı futbolcunun bonservisi de aynı yöntemle alınacak. Leipzig ile temas kuran Sarı-Kırmızılılar, kiralama kontratını 1 yıl daha uzatıp sonuna zorunlu satın alma maddesi ekletecek. Düşünülen rakam 6,5 milyon Euro! Almanlar'ın da menacer vasıtasıyla iletilen bu formüle olumlu yaklaştığı bildirildi. Sarı-Kırmızılı yönetim her iki transferin de Ocak ayında resmiyet kazanmasını bekliyor.

FFP'E İNCE AYAR ÇEKİLECEK

Böylece Galatasaray'ın bir sonraki yaz FFP anlaşması sona erdiğinde, Galatasaray iki önemli genç oyuncuyu bonservisleriyle birlikte kadrosunda tutmuş olacak. Terim her iki yıldızın da Sarı-Kırmızılı kulübe uzun yıllar hizmet edeceğine, gelecek için de satış konusunda iyi bir yatırım olacağına inanıyor. Fatih hoca, genç yabancılar, yetenekli yerliler ve tecrübeli yıldızlarla bir kadro harmanlayıp Galatasaray'ı hem Türkiye'de hem de Avrupa'da daha büyük başarılara taşımayı planlıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0