Aytaç Kara için görüşmeler başladı!


Kadrosundaki yerli oyuncu kalitesini arttırmak isteyen ve sezon başında transfer politikasını bu yönde gerçekleştiren Galatasaray'da devre arası yapılacak ilk takviye belli oldu. Daha önce Galatasaray'ın gündemine gelen ve devre arasında Kasımpaşa'dan ayrılması beklenen Aytaç Kara için görüşmeler başladı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, devre arasında Kasımpaşa'dan ayrılması beklenen Aytaç Kara'yı transfer listesine yazdı. Deneyimli teknik adam 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferini isterken, yapılan ilk görüşmelerden de olumlu sonuç alındı. Daha önce adı Galatasaray ile anılan tecrübeli oyuncunun bedelsiz olarak transferinin gerçekleşmesi beklenirken, Ocak ayında transferin resmiyet kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kasımpaşa'da yönetimle yaşadığı sorunlar sonrasında kadro dışı bırakılan ve 4 maçtır kadroya alınmayan Aytaç Kara için Galatasaray cephesinin 2.5 yıllık teklifte bulunduğu öğrenildi. 

Aytaç ile Beşiktaş'ın da ilgilendiği ancak oyuncunun tercihinin Galatasaray'dan yana olduğu gelen haberler arasında.. Tecrübeli orta saha oyuncusu bu sezon Kasımpaşa formasıyla Süper Lig'de 9 maça çıkarken, bu maçlarda 2 gol - 2 asist yapmıştı.


FCN Blog'un kendine has programı Maraton'un yeni bölümünü kaçırmayın! 


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0