Christian Luyindama'ya Premier Lig'den talip!


Galatasaray'da takımın başarılı stoperi Christian Luyindama için İngiltere iddiaları devam ediyor. Geçen sene Aston Villa, Everton ve Wolverhampton'ın listesinde olduğu iddia edilen yıldız stoper için yeni bir gelişme yaşanıyor. 

Spor Gecesi 360 programında Haluk Yürekli, Galatasaray’a Premier Lig’den dev bir teklif geldiğini açıkladı. Yürekli, sarı-kırmızılı kulüpte top koşturan Christian Luyindama’nın Premier Lig’e gideceğini iddia etti.

Haluk Yürekli’nin o sözleri:

Galatasaray’a Luyindama için çok büyük bir teklif gelmiş. Rakam vermiyorlar ancak büyük diyorlar. Devre arasında verip oradan gelecek parayla da planlanan transferleri bitirecekler. Saracchi’nin bonservisini almak istiyorlar.

Christian Luyindama, Galatasaray’da gösterdiği performansla birçok İngiliz kulübünün dikkatini çekmişti. Geçtiğimiz transfer döneminde Kongolu stoperin Everton’a transfer olacağı iddia edilse de somut hiçbir adım atılmamıştı. Sarı-kırmızılı kulübe toplamda 8 milyon Euro’ya transfer olan Luyindama’nın ne kadar satılacağı şimdiden merak konusu oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0