Diagne'ye koronavirüs önlemi!

Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak olan Galatasaray'a kötü haber Mbaye Diagne'den geldi. Radamel Falcao'nun yokluğunda forvette tek başına görev yapan Senegalli golcünün, yakın ailesinde koronavirüs vakası görülmesi nedeniyle karantinada olduğu belirtildi.

Galatasaray resmi sitesinden yapılan açıklamada Trabzon deplasmanına gidecek kafile duyurulurken, ligde son 7 maçta 6 gol kaydeden Mbaye Diagne'nin kadroda olmaması dikkat çekti. Son olarak hafta içerisinde oynanılan Göztepe maçında 67 dakika sahada kalan ve kenara alındığı sırada teknik heyete tepki göstererek direkt olarak soyunma odasının yolunu tutan Mbaye Diagne için kulüp kanadından da "Mbaye Diagne’nin aile bireylerinden birinin üç gün önce yapılan Covid-19 PCR testi pozitif çıkmıştır. Oyuncumuz tedbir amacıyla maç kadrosuna alınmamıştır." ifadeleri kullanıldı. 

Eski Açık'ın yeni bölümünde Galatasaray tarihçilerinden yazar Melih Şabanoğlu oldu! Atatürk hangi takımlıydı, Fenerbahçe'yi Galatasaraylılar mı kurdu? Cevaplar için yayını izlemeyi unutmayın!


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!    

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0