Emre Kılınç: Bu mağlubiyeti telafi edebileceğimiz iki maçımız var...

Karagümrük deplasmanında son dakikada yediği golle sahadan 2-1 mağlup ayrılarak ligde 6 maç sonra kaybeden Galatasaray'da karşılaşmanın ardından Emre Kılınç açıklamalarda bulundu. Başarılı orta saha oyuncusu aldıkları bu mağlubiyeti telafi edecekleri 2 kritik maç oynayacaklarını belirterek, taraftarlardan özür diledi. 
 
MAĞLUBİYETİ TELAFİ EDECEĞİMİZ İKİ MAÇIMIZ VAR
Maçla ilgili söylenecek çok bir şey yok. Önümüzde bunu telafi edecek, bir haftada oynayacağımız iki maçımız var. Burada hatalarımızdan ders çıkartacağız. Bunları atlatabilecek güçte bir takımız. Hocamız, teknik heyetimiz, yönetimimiz, takımımız, takımın içindeki arkadaşlık… En kısa sürede biz de unutacağız, taraftarımıza da unutturacağımızı düşünüyorum. Hafta içi bir maç daha var. O maçta telafi edip taraftarımızı sevindireceğiz. Oyunla alakalı pek fazla bir şey söylemek istemiyorum. Taraftarımızı memnun edemedik, biz de kendimiz saha içerisinde memnun değildik bugün. Önemli olan bu maçların üstesinden gelebilmek. Bu güce de sahip takım ve camiayız. Bunu da en kısa sürede herkese göstereceğimizi düşünüyorum.

FCN Blog'da Maraton'un yeni bölümününde Karagümrük maçının teknik ve taktik analizi yapıldı! Galatasaray'a yenilgiyi getiren sebepler neydi? Maraton'un yeni bölümünü izlemeyi unutmayın! 


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!   




Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0