Emre Kılınç'tan tarihi gol!

Göztepe karşısında Galatasaray'a galibiyeti getiren gollerin ilkine imza atan Emre Kılınç, haftalardır süren suskunluğunu bozarken kulüp tarihine de adını yazdırmayı başardı. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Göztepe karşısında 4. dakikada fileleri havalandırırken, Süper Lig'de kulüp tarihinin en erken golünü atmış oldu. 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı Emre Kılınç, Süper Lig'deki 6 maçlık gol orucunu Göztepe karşısında bozdu. Mücadelenin henüz 4. dakikasında Diagne vurdu, kaleciden dönen topu Emre Kılınç tamamladı ve savunmaya çarpan top ağlarla buluştu. Bu gol, Sarı-Kırmızılılar'ın bu sezon Süper Lig'de attığı en erken gol olarak kayıtlara geçti. Ligdeki 1 asistinin yanına toplamda üçüncü golünü eklemeyi başaran 26 yaşındaki futbolcu, karşılaşmadaki tek önemli hatasını ise Göztepe'nin skoru 1-1'e getirdiği pozisyon öncesi yaptı. Savunmadan topu çıkarırken kaptıran Emre, takımının kalesinde golü görmesine neden oldu.

Tecrübeli oyuncu 90+3'te yerini kariyerindeki ilk lig maçına çıkan 17 yaşındaki Bartuğ Elmaz'a bıraktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0