Fatih Terim: Bugün toleransla bakılacak bir gün...

Galatasaray, Darıca Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda adını bir üst tura yazdırsa da tat vermedi. Teknik direktör Fatih Terim mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

"BAZEN SONUÇ ODAKLI OLMAK LAZIM"
"Bazı genç oyuncularımız ve uzun zamandır sıkıntılı olan oyuncularımızdan bir 11 yaptık. Formayı verdiğimiz oyuncu vermemeli ancak hoş görmemiz gereken bir durumdayız. Kimi koronavirüs geçirdi, kimi sakatlıktan döndü. İstek ve arzudan memnunum. Bazen sonuç odaklı oynamak önemlidir. Her ne kadar iyi oyuna sonuç kadar önem versek de Türkiye Kupası'nda bazen sonuç odaklı olmak lazım. Bunun herkes için iyi bir şans olduğunu bilmek lazım. Bugün toleransla bakılacak bir gün."

"LİGDE DE KAYIPSIZ DEVAM ETMEK İSTİYORUZ."
"Beraber oynama alışkanlığını yakalıyoruz. Bu atmosferi devam ettirmek en önemli düşüncemiz. Mümkünse kayıpsız gitmek istiyoruz. Takım olma, beraber olma ve beraber oynama adına iyi ilerlerdik. Bu iyi oyunu oyuncular benimsedi. Bazı şeyler otomatik hale gelecek."

"İSTERDİM Kİ BARTUĞ DA OYNASIN"
"Tüm takımı ve tüm oyuncularımı hazır tutmak istiyorum. Sezon başından beri Emin Bayram dahil herkes oynamış oldu. Her oyuncumu kazanmak arkadaşlarımla beraber ilk hedefimiz. Belki burada taraftarımız yok ama hepsi kalbimizde. Genç oyuncularımıza bakış açımız çok açık. Bunu uzun yıllardır hem söylüyorum hem de uyguluyorum. Altyapımızdan çıkan oyuncuların şans bulduğu ve bulmaya devam edeceği bir takımız. Böyle bir teknik heyetiz. Umarım sayıları fazlalaşır. Ben de onlara forma vermekten imtina etmem. İsterdim ki Bartuğ da oynasın. Galatasaray'da 1-2 dakika da olsa forma giysin, başlasın isterdim. Nasip olmadı bugün; ama yarın öbür gün bu formayı giyecek ve hiç üzerinden çıkarmayacak. Bizim burada bakış açımız, altyapıya veya öz kaynaklara nasıl bir duygu ile baktığımız çok açık. İnşallah sayıyı daha da fazlalaştıracağız."

FCN Blog'un kendine has programı Maraton'un yeni bölümünü kaçırmayın! 


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0