Feghouli yeni rolünden memnun!

Yüksek ücretinde indirime gitmemesi ve kötü performansı sonrasında eleştirilerin odak noktasında olan Sofiane Feghouli son haftalardaki performansıyla dikkat çekti. Cezayirli yıldız oyuncu teknik direktör Fatih Terim'in kendisine verdiği yeni rolden oldukça memnun kalırken, hücumdaki etkinliği de fark yarattı.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da bu sezon perforansıyla eleştirilen Sofiane Feghouli son maçlarda farklı bir pozisyonda görev yaptı. Milli aranın ardından Younes Belhanda'nın koronavirüs testinin pozitif çıkmasının akabinde kadroda zorunlu olarak değişikliğe giden Fatih Terim, orta sahada ofansif oyuncu rolünü Sofiane Feghouli'ye verdi. Cezayirli oyuncu son olarak Rize maçında gösterdiği performansla dikkat çekerken, Kayserispor ve Çaykur Rizespor maçlarında takımın hücumdaki beyni olan Sofiane Feghouli halinden memnun kaldı. Sağ kanatta oynarken hücumda etkili olsa da rakip ataktayken savunmadaki arkadaşına destek çıkamayan Soso'yu 10 numara pozisyonuna çeken İmparator, öğrencisinin buradaki performansından oldukça memnun kaldı. 

Rizespor karşısında her ne kadar ofansif olarak görev yapsa da 6 kez pas arası yapan Sofiane Feghouli özellikle merkezdeki oyunu okuma becerisiyle fark yaratan isimlerin başında geldi. Galatasaray ligde oynadığı son 2 karşılaşmada rakip kaleye 48 şut girişiminde bulunurken bu şutların 23'ü isabetliydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0