Galatasaray, Amile Jefferson ile anlaştı!

Amile Jefferson

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde ve Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, Alex Tyus'un Real Madrid ile anlaşmasının ardından pota altına hamle yaptı. Galatasaray, NBA patentli uzun Amile Jefferson ile anlaştı. 

Donatas Urbonas'un haberine göre; Galatasaray, Alex Tyus'un Real Madrid ile büyük ölçüde anlaşmasının ardından uzun transferi yapmak için kolları sıvadı. Cimbom, daha önce Orlando Magic formasını da terleten Amile Jefferson’ı kadrosuna katmaya çok yakın. Duke çıkışlı Jefferson, geride bıraktığımız 2 sezon boyunca Orlando Magic‘te toplam 30 maçta forma giymişti.

AMILE JEFFERSON KİMDİR?

Peki Galatasaray'ın ilgilendiği Amile Jefferson kimdir? Jefferson geride bıraktığımız 3 sezon boyunca NBA G-League’de de mücadele etti ve toplam 88 maça çıktı. 27 yaşındaki pivot Iowa Wolves ve Lakeland Magic formalarını giyen Jefferson, bu karşılaşmalarda 18.5 sayı – 12.2 ribaunt – 2.9 asist ortalamaları yakalamıştı.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0