Galatasaray, Emmanuel Toku'yu istiyor!

Emmanuel Toku

Transferde genç isimlere yönelen Galatasaray'da orta saha için yeni bir isim gündeme geldi. Galatasaray, Danimarka 2. lig takımı Fremad Amager'de forma giyen  20 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Emmanuel Toku'yu takibe aldı.  Genç futbolcu için CSKA Moskova ve Nordsjaelland da devrede. 

Fremad Amager kulübünden Daguev yaptığı açıklamada, "CSKA Moskova'nın izlediğini biliyorum. Eylül ayında oynadığımız maçta CSKA scout ekibi izledi. Galatasaray'ın ne kadar istekli olduğunu bilmiyorum. Ancak görünüşe göre Türk basınında çok popüler. Çünkü Türk gazetecilerin telefon numaralarını engellemekten sıkıldım. Nordsjaelland da takımında görmek istiyor." diye konuştu. (Futbol Arena)

Emmanuel Toku

Emmanuel Toku kimdir?

Peki Galatasaray'ın listesindeki Emmanuel Toku kimdir? Toku 20 yaşında ve orta sahada, aynı zamanda forvet arkasında görev yapıyor. Bu sezon Fremad Amager takımında oynadığı tüm müsabakalarda 20 maçta 9 gol attı ve 3 asist yaptı.  Emmanuel Toku, Danimarka'da Fremad Amager forması giyiyor. Ganalı orta saha oyuncusu 2017 FIFA U-17 Dünya Kupası'nda oynadı ve daha sonra 2019 Afrika Oyunları'nda 20 yaş altı milli takımda kaptanlık yaptı.

FCN Blog'da Maraton'un yeni bölümününde Karagümrük maçının teknik ve taktik analizi yapıldı! Galatasaray'a yenilgiyi getiren sebepler neydi? Maraton'un yeni bölümünü izlemeyi unutmayın! 


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!   

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0