Galatasaray ligde 6 maçtır yenilmiyor!

Süper Lig'de sezonun 11.haftasında ligin yeni ekiplerinden Hatayspor'u ağırlayan Galatasaray, sahadan 3 golle ve 3 puanla ayrılırken ligdeki yenilmezlik serisini de 6 maça taşıdı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan ve %65 topla oynama istatistiğini yakalayan Fatih Terim'in öğrencileri, puanını da 23'e çıkartarak zirveye ortak oldu. 

Milli aranın ardından Kayseri karşısında etkin bir oyun ortaya koymasına karşın sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray, geçen hafta Rize deplasmanında 4 golle galibiyete uzanmıştı. Ali Sami Yen Stadı'nda ligin 11.haftasında Hatayspor'u konuk eden Cimbom, maça hızlı başladı ve oyunun büyük bir bölümünü rakip kalede bulduğu fırsatları harcamakla geçirdi. Mbaye Diagne'nin golüyle devreyi önde kapatan Galatasaray, mücadelenin ikinci yarısında Pablo (KK) ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle sahadan 3 puanla ayrıldı. Bu maçla birlikte ligdeki yenilmezlik serisini 6 maça çıkartan Galatasaray, puanını da 23'e yükselterek lider Alanyaspor ile puanını eşitledi.

Galatasaray ligde son olarak 5. haftada oynadığı Alanyaspor karşılaşmasında mağlubiyet alırken, devamında BŞB Erzurumspor (2-1), MKE Ankaragücü (1-0), DG Sivasspor (2-1) galibiyetleriyle milli araya moralli girmişti. Terim'in öğrencileri milli aranın ardından Kayserispor (1-1) ve Rizespor (4-0) maçlarında da rakiplerine yenilmeyerek seriyi sürdürdü. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0