Galatasaray, Matheus Fernandes'i istiyor!

Matheus Fernandes

Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta 16 puan toplayan Galatasaray, zirve yarışına ortak oldu. Lider Alanyaspor'un ardından ikinci sırada bulunan sarı-kırmızılı takım, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Cimbom, devre arasında Barcelona'nın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Matheus Fernandes'i kadrosuna katmak istiyor.

Sabah gazetesinin haberine göre; Önceki dönemlerde transferleri son güne bırakan yönetim, bu kez hata yapmak istemiyor. İşi sıkı tutan Cimbom, bu kez erkenden transferleri açıklayıp takıma adaptasyon sürecini minimumda tutmak istiyor. Galatasaray,  Barcelona'da fazla forma şansı bulamayan Matheus Fernandes'i gündemine aldı. Katalan ekibinde şans bulamayan 22 yaşındaki oyuncu, takımdan ayrılmak istiyor.

Yaz transfer döneminde 7 milyon euro bonservis bedeliyle alınan Brezilyalı ön libero, kendisini geliştirmek için başka takıma gitmeyi kafaya koydu. Sarı-kırmızılı ekip de bu transferde devreye girerken, Barcelona'nın Aslan'a zorluk çıkarmayacağı kaydedildi. Genç orta saha, bu sezon 3 maçta forma giyerken, 167 dakika şans bulabildi. Galatasaray Teknik Direktörü Terim'in Matheus Fernandes'i özellikle istediği ve yönetimle yaptığı görüşmede, "Onu burada parlatır, yıldızlaştırırız" dediği gelen bilgiler arasında.

MATHEUS FERNANDES KİMDİR? 

Peki Galatasaray'ın istediği Matheus Fernandes kimdir? Botafogo, Real Valladolid, Palmeiras ve Barcelona formaları giyen Matheus Fernandes, bugüne kadar toplamda 90 maçta forma giydi, 3 gol, 4 asistlik performans ortaya koydu. Brezilyalı futbolcu, Barcelona'nın yıldızlarla bezeli kadrosunda bu sezon 3 maçta 167 dakika şans bulabildi. Bu nedenle devre arasında başka bir takıma gitmeyi planlıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0