Galatasaray'da değişmeyen tek şey Marcao ve Taylan!

Süper Lig'de geride kalan 11. hafta karşılaşmasında Hatayspor'u mağlup ederek zirveye ortak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, sakatlıklar ve koronavirüs hastalığı nedeniyle kadrosunda sürekli değişiklikler yapmak zorunda kalırken takımda iki oyuncusunu hiç değiştirmediği ortaya çıktı! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; sakatlıklar, hastalıklar, ceza ve formsuzluklar derken son iki haftaya kadar her maç kadroyu değiştirmek zorunda kalan Galatasaray'da, ligdeki tüm müsabakalara ilk 11'de çıkan sadece iki isim var. Bu isimlerden birisi savunmanın merkezi Marcao, diğeri ise orta sahanın yükselen ismi Taylan Antalyalı oldu. Fatih hocanın yerlerine alternatif bulmakta bir hayli zorlandığı bu iki futbolcu, sezonun kalan kısmında da takımı taşımaya devam edecek gibi görünüyor. 24 yaşındaki Marcao'nun adı sezon başında başta Roma olmak üzere birçok Avrupa deviyle anılsa da Terim'in onu bırakmaya niyeti yok. 26 yaşındaki Taylan da, Fatih hocanın Türk futboluna kazandırdığı son yıldız ve Türk Milli Takımı'na davet edilmesi halinde piyasa değerini katlayacağı tahmin ediliyor.

EMRE KILINÇ TAKİP EDİYOR
Takımda Marcao ile Taylan'ın istikrarını en yakından takip eden oyuncu ise yeni transferlerden Emre Kılınç. 26 yaşındaki futbolcu da geride kalan 11 maçta forma giymesine rağmen, bunların 10'unda ilk 11'de sahaya çıktı. Üstelik Emre 2 gol 1 asistlik performansıyla skora katkı veren isimlerin başında geliyor. Sarı-Kırmızılı ekipte bu üç oyuncunun aldığı süreye yaklaşabilen başka bir isim yok. 

KADRO DERİNLİĞİ ARTACAK
Fatih hoca, gelecek haftalarda da kadrodaki eksilmelerin sık yaşanacağını göz önünde bulundurarak, genç oyuncuları takıma adapte etmeye çalışıyor. Öyle ki, Terim geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, TFF'den kadro düzenlemesi beklediklerini ve listeye 35 oyuncu dahil edilmesi gerektiğini dile getirmişti. Ara transferde de kadro derinliğini artırabilmek adına takviyeler yapılması planlanıyor.

Maç ve Oyuncu analizi nasıl yapılır? Bartuğ Elmaz ile Yunus Akgün'e gelen teklifler.... 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0