Galatasaray'da iç transfer için karar verildi!

Galatasaray'ın geçtiğimiz hafta Karagümrük ile oynadığı maçta aldığı mağlubiyet yönetimi farklı bir karara itti. Daha önce sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 9 oyuncuyla masaya oturmayı planlayan yönetim, Fatih Terim'den de aldığı görüş doğrultusunda bu işi sezon sonuna bırakma kararı aldı.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon sonu için karar verildi. Cimbom'da sezon sonunda Arda Turan, Ryan Donk, Fernando Muslera, Ömer Bayram, Younes Belhanda, Martin Linnes, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir ve Emre Akbaba'nın sözleşmesi sona eriyor. Yönetim daha aldığı kararda geri adım atarak futbolculara, "İyi oynayın imzayı atın" mesajı gönderdi. Buna göre kalan süreç içinde iyi performans gösterenlerle devam edilecek.

KİRALIK BİLMECESİ
Etebo ve Saracchi gibi kiralık oynayan oyuncuların durumu da performansa bağlı. Başarılı olanlar için yönetim kulüplerine teklifte bulunacak.

FCN Blog'da Maraton'un yeni bölümününde Karagümrük maçının teknik ve taktik analizi yapıldı! Galatasaray'a yenilgiyi getiren sebepler neydi? Maraton'un yeni bölümünü izlemeyi unutmayın! 


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!   

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0