Galatasaray'da kadro değişiyor!

BAY geçtiği haftanın ardından eski performansından uzak bir görüntü ortaya koyan Galatasaray'da değişim zamanı geldi. Kazanan 11'in kaybetmesiyle faturayı kesen teknik direketör Fatih Terim, kadroda bazı güncellemeler yapacak.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da haftalardır kazanan kadro kaybetti, fatura kesildi. Karagümrük karşısında ortaya konulan futboldan memnun olmayan teknik direktör Fatih Terim, as oyuncularının da dönmesiyle birlikte kadroda değişiklik yapmaya hazırlanıyor. İlk olarak Emre Akbaba ile Oğulcan Çağlayan'ın kulübeye çekileceği öğrenildi. Bu isimlerin yerine Belhanda forvet arkasına, Etebo da orta sahada Taylan'ın yanında merkeze geçecek. Karagümrük karşısında da hücumu yönlendirme görevini üstlenen Feghouli ise yeniden sağ kanada geçiyor. Emre Kılınç mücadeleye sol açık olarak başlayacak. İleride Diagne görev yapacak.

LUYINDAMA FORMASINA KAVUŞUYOR
Sol bekte koronavirüs olan Emre Taşdemir yerine mecburen Marcelo Saracchi, sağ bekte de hastalıktan dönen Omar'ın şans bulması bekleniyor. Martin Linnes de formayı zorlarken, stoperde de zorunlu bir değişiklik yaşanacak. Kırmızı kart cezalısı Marcao'nun yerine Luyindama 11'e dönecek. Savunmanın göbeğinde Donk ile Luyindama'nın oynaması bekleniyor. Kale ise yine Okan'a emanet edilecek.

FCN Blog'da Maraton'un yeni bölümününde Karagümrük maçının teknik ve taktik analizi yapıldı! Galatasaray'a yenilgiyi getiren sebepler neydi? Maraton'un yeni bölümünü izlemeyi unutmayın! 


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!   

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0