Galatasaray'dan sürpriz hamle: Abdülkerim Bardakçı!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim geleceğe yönelik iskelet inşaa etmek isterken, savunmaya da alternatif aramak için kolları sıvadı. Marcao ve Luyindama ikilisini iki sezondur Ryan Donk ile rotasyona sokan deneyimli teknik adamın yeni gözdesi Konyaspor'un tecrübeli savunmacısı Abdülkerim Bardakçı oldu. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Konyaspor’un stoperi Abdülkerim Bardakçı, başarılı performansı ile Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in dikkatini çekti. Marcao ve Luyindama'nın transfer döneminde yüksek teklifler gelmesi halinde ayrılık ihtimalini dikkate alan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim sol stoper rolü için Konyaspor forması giyen 26 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu yakından takip ediyor. Scout ekibine oyuncunun yakından izlenmesini talep eden Terim, yönetim kanadına da oyuncunun kulübü tarafından istenilen şartlar için harekete geçmelerini istedi. 

Konyaspor altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon TFF 1.Lig takımlarından Altay forması giyen Abdülkerim, bu sezon 9 maçta görev yaptı. Kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki stoperin piyasa değeri 400bin Euro olarak biliniyor. 

Maç ve Oyuncu analizi nasıl yapılır? Bartuğ Elmaz ile Yunus Akgün'e gelen teklifler.... 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0