Luyindama için Afrika basınından flaş iddia!

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ancak son haftalarda formasını Ryan Donk'a kaptıran Christian Luyindama ile alakalı olarak Afrika basınında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Kongolu savunma oyuncusu için Everton'un takipte olduğu belirtilirken, Galatasaray yönetiminin de 15 milyon Euro'ya izin vereceği belirtildi.

Africa Top Sports'ta yer alan habere göre; Luyindama'nın ara transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılması gündemde.. Haberde oyuncunun ayrılmasına ilişkin nedenler arasında, teknik direktör Terim'in hoşuna gitmeyen davranışları olduğu kaydedildi. Tecrübeli teknik adamın, birkaç haftadır defansın göbeğinde Marcao-Donk ikilisini oynatıyor olması öne çıkarılırken, oyuncunun geçtiğimiz eylül ayında idmana geç kalmasından dolayı yedek bırakıldığı hatırlatıldı.

Haberin detayında 26 yaşındaki Luyindama ile ilgili, "Artık Terim'in planları arasında yok. Oyuncuyu bir süredir takip eden İngiliz takımı Everton, kış aylarında transferi gerçekleştirmek için 15 milyon euro'luk teklif sunacak." denildi.

Galatasaray tarihçisi Melih Şabanoğlu ile yaptığımız enfes yayını izlemeyi unutmayın! 👇


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0