Marcao: Hocam sayesinde her geçen gün oyunumun üzerine koyuyorum...

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, 3-0'lık Hatayspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. 24 yaşındaki oyuncunun açıklamaları şu şekilde:

"DEFANSİF OLARAK HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYORUZ"
“Defansı da her geçen gün daha iyi yaptığımızı düşünüyorum. Hem takım olarak hem bireysel olarak her maç üzerine koyuyoruz. Defansif anlamda iyi bir performans çıkarmamız önemli. Çünkü kaliteli bir takımız, defansif olarak iyi iş yapmamız beni çok mutlu etti."

"HOCAM SAYESİNDE HER GEÇEN GÜN OYUNUMUN ÜZERİNE KOYUYORUM"
Her geçen sene daha da geliştiğimi düşünüyorum. Galatasaray Spor Kulübü’ne sonsuz teşekkür etmek istiyorum bir kere daha şans verdiler bana çok büyük bir camiada oynama fırsatı buldum. Hocama özel bir parantez açmak istiyorum her gün benimle konuşuyor, her gün benimle ilgileniyor. Onun sayesinde futbol olarak da her gün üzerine koyduğumu düşünüyorum. Takım arkadaşlarıma da teşekkür ederim ama hocama ayrı bir parantez açıyorum.”


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0