Sekidika için Süper Lig'den talip var!

Süper Lig'de liderlik koltuğuna yükselen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, devre arası için transfer planlarını yaparken takımdan ayrılacak isimler de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bu sezon sıkışık maç takvimine rağmen süre bulamayan Jesse Sekidika'nın tecrübe kazanması açısından Süper Lig'den bir takıma kiralanması beklenirken, Denizlispor'un talip olduğu öğrenildi.

Yeni Asır'da yer alan habere göre; ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Denizlispor'da gündem Jesse Sekidika.. Galatasaray'da forma şansı bulamayan 24 yaşındaki kanat oyuncusu için teknik direktör Fatih Terim düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma kiralanmasını istiyor. Sarı-kırmızılı forma ile bu sezon 2 maçta 32 dakika forma şansı bulan Sekidika'nın Denizlispor'a transferinin teknik direktör Fatih Terim'in iznine bağlı olduğu belirtildi. Eskişehirspor'dan Galatasaray'a transfer olan Jesse'nin teklife sıcak baktığı öne sürüldü. Nijeryalı oyuncu, sezon başında da gündeme gelmişti.

FCN Blog YouTube kanalına abone olmayı unutmayın; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Maraton'un yeni bölümünde Galatasaray'ın Trabzonspor deplasmanında aldığı galibiyet taktik tahtası üzerinde masaya yatırıldı ve önemli tespitlerde bulunuldu! Maraton'un yeni bölümünü izlemeyi unutmayın... 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0