Şener ayrılmak için izin istedi!

Geçen sezon bedelsiz olarak Galatasaray'a imza atan ancak savunmanın sağında üçüncü tercih olduğu için pek fazla forma şansı bulamayan Şener Özbayraklı ayrılık için harekete geçti. Galatasaray'da kulübeye mahkum olan 31 yaşındaki tecrübeli sağ bek, devre arasında takımdan ayrılmak için teknik direktör Fatih Terim'den izin istedi. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi sona ermesinin ardından geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'a imza atan Şener Özbayraklı beklentilerin altında kaldı. Tecrübeli futbolcu formanın yüzünü tabir-i caizse unuturken, teknik direktör Fatih Terim'in planlarında da yer almaması üzerine devre arasında ayrılmak için girişimlerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Fatih Terim ile görüşen Şener, ayrılmak için izin istedi. Deneyimli teknik adam, tecrübeli savunmacının bu isteğini kabul ederken sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Şener için yönetimin de kolaylık sağlayacağı öğrenildi. Defansın sağında Linnes ve Omar gibi iki önemli rakibi bulunan Şener Özbayraklı, devre arasında oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor.

Teknik direktör Fatih Terim'in geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynanılan Club Brugge maçında 1 ve PSG maçında 18 dakika şans verdiği 30 yaşındaki futbolcu, Galatasaray formasını 1.5 sezonda 14 maçta giyebildi ve toplamda 620 dakika sahada kalabildi. Bu sezon Çaykur Rizespor maçında 1 dakika forma verdiği sarı-kırmızılı futbolcu, ilk yarı sonuna kadar forma bulmazsa Galatasaray'dan sadece 1 dakika oynayıp ayrılacak.

Maç ve Oyuncu analizi nasıl yapılır? Bartuğ Elmaz ile Yunus Akgün'e gelen teklifler.... 👇👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0