STSL | 3 puan 3 golle geldi...


Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, Hatayspor'u konuk etti. Geçen hafta Rize deplasmanında 4-0'lık bir galibiyet alan Galatasaray, Hatayspor karşısında da 3 puanı 3-0 gibi net bir skorla aldı. Sarı-kırmızılılarda galibiyeti getiren golleri Mbaye Diagne,  Pablo Santos (k.k) ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti. 

Galatasaray karşılaşmaya Fatih Öztürk, Emre Taşdemir, Marcao Teixeira, Ryan Donk, Martin Linnes, Taylan Antalyalı, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Sofiane Feghouli, Oğulcan Çağlayan ve Mbaye Diagne ilk 11'iyle çıktı. Cimbom aradığı golü 32. dakikada buldu. Feghouli'nin uzak köşeye doğru yaptığı ortayı göğsüyle mükemmel kontrol eden Mbaye Diagne, fiziğiyle rakibine avantaj sağlayarak topu korudu ve düzgün vuruşu üst direğe çarparak ağlarla buluştu: 1-0. İlk yarıda oyunun tek hakimi olan Cimbom, Diagne'nin golüyle soyunma odasına 1-0 üstün girdi. 

İkinci yarıya da iyi başlayan Galatasaray, 64'de farkı 2'ye çıkardı. Sol merkezden kazandığımız serbest vuruşu kullanan Emre Kılınç, uzak direğe kavisli bir orta kesti. Oğulcan Çağlayan'ın yaptığı kafa vuruşu, Kaleci Munir'in tereddütlü çıkışı sonrası Pablo Santos'un göğsüne çarparak filelerle buluştu: 2-0. 80'de Hatayspor'da Gökhan Karadeniz kırmızı kart gördü ve konuk takım 10 kişi kaldı. Sarı-kırmızılılarda 88'de oyuna giren Kerem Aktürkoğlu, 93. dakikada parçalı formayla ilk golünü attı. Kerem Aktürkoğlu Ömer Bayram ile mükemmel şekilde verkaça girerek güzel bir son vuruş ile topu filelere gönderdi. Yan hakem öncesinde Ömer Bayram'ın ofsayt pozisyonunda olduğu gerekçesiyle golü iptal etti. VAR incelemesinin ardından ofsayt kararı iptal edildi ve Kerem, Galatasaray forması ile Süper Lig'de ilk resmi golüne imza attı: 3-0. Maçta başka gol olmadı ve Galatasaray karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak puanını 23'e yükseltti ve Alanyaspor ile puanları eşitledi. 

Galatasaray - Hatayspor maç özeti: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0