Taylan yerine ilk aday Ömer Bayram!

Galatasaray’da hafta sonu deplasmanda oynanılan Trabzonspor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Taylan Antalyalı’nın yerine teknik direktör Fatih Terim'in tercihi belli oldu. Deneyimli teknik adam son dönemde performansından oldukça memnun kaldığı Ömer Bayram'ı bir sonraki hafta Antalyaspor karşısında ilk 11'de oynatmaya hazırlanıyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da hafta sonu deplasmanda kazanılan Trabzonspor karşılaşmasında sarı kart gören Taylan Antalyalı önümüzdeki hafta için cezalı duruma düştü. Sezonun büyük bir sürprizine imza atan ve çıkış yakalayan 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun yerine teknik direktör Fatih Terim için iki ismi aday belirledi. Defansif orta saha bölgesinde Ömer Bayram ve Etebo'yu düşünen teknik heyet, bu bölgede daha çok Ömer Bayram'ı düşünüyor. Milli oyuncu hem antrenman performansı hem de Trabzon deplasmanında 30. dakikada Sofiane Feghouli'nin yerine oyuna girdikten sonra gösterdiği performansla dikkat çekti.



Eski Açık'ın yeni bölümünde Galatasaray tarihçilerinden yazar Melih Şabanoğlu oldu! Çanakkale Savaşı'nda Galatasaray Lisesi'nin katkıları, Galatasaray'ın kurucularından Bakiç Kardeşler ve  General Harrington Kupası gibi birçok konunun konuşulduğu yayını izlemeyi unutmayın! 


Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!      

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0