Taylan'dan dikkat çeken fedakarlık!

Galatasaray'da bu sezon ortaya koyduğu futbolla dikkat çeken Taylan Antalyalı, hafta içerisinde yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süre takımdan uzak kalırken 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Hatayspor karşılaşması öncesinde son taktik antrenmanda takımla birlikteydi. Hatay karşılaşmasında ilk 11'de göreve başlayan Taylan'ın forma giymek için fedakarlıkta bulunduğu ortaya çıktı. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da son haftaların yükselen değeri Taylan Antalyalı, bu hafta oynanılan Hatayspor karşılaşmasında görev yapabilmek için büyük fedakarlık yaptı. Perşembe günkü idmanda sol ayak bileği burkulan Taylan Antalyalı, sağlık ekibi ve teknik direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşmede oynamak istediğini söyledi. 25 yaşındaki oyuncu ağrı kesici iğneyle Hatayspor karşılaşmasında görev yaparken, bileğine de özel bir bandaj uygulandı. 

NASIL OYNADI?
Mücadeleye ilk 11'de başlayan Taylan Antalyalı maç boyunca attığı 62 pasın 55'ini doğru adrese gönderirken, girdiği 8 ikili mücadelenin de 6'sını kazanmayı başardı. Genç orta saha oyuncusu maç boyunca 9 kez top kaybı yaparken, rakiplerinin ayağından da 4 kez top çaldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0