William D'avila'dan sürpriz öneri!

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirecek olan Galatasaray, çalışmalarına başlarken sürpriz bir isim gündeme geldi. Henry Onyekuru'nun yeniden takıma kazandırılması için William D'avila ile görüşen Galatasaraylı yetkililer, Fransız menajerin Club Brugge forması giyen Emmanuel Dennis için yaptığı sürpriz teklifi değerlendirme kararı aldı. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Monaco'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve Galatasaray'ın gündeminde yer alan Henry Onyekuru için İstanbul'a gelen menajer William D'Avila'dan sürpriz bir öneri geldi. Galatasaraylı yetkililer ile görüşen Fransız menajer, Club Brugge'da sıkıntılı günler geçiren oyuncusu Emmanuel Dennis'i önerdi.

Takım otobüsünde istediği yere oturmasına izin verilmediği için sorun çıkaran ve kadro dışı bırakılan Dennis'i devre arasında Galatasaray'a getirebileceğini söyleyen William D'avila'nın bu teklifi karşısında yönetimin durumu teknik direktör Fatih Terim'e ileteceği öğrenildi. Radamel Falcao'nun devre arasında ayrılma ihtimali göz önüne alınarak teknik direktör Fatih Terim'in nasıl bir karar vereceği de merak ediliyor.

EMMANUEL DENNIS KİMDİR?

Peki Galatasaray'a önerilen Emmanuel Dennis kimdir? 23 yaşındaki Nijeryalı forvet Dennis, sağ ve sol açıkta da oynayabiliyor. Club Brugge'ün 1.3 milyon euro'ya transfer ettiği oyuncu, Belçika kulübündeki 115 maçta 29 gol atıp 13 asist yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0