Assem Marei: Çok çalışacağımın sözünü verebilirim..

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 15.haftasında Fenerbahçe Beko'yu evinde ağırlayacak olan Galatasaray erkek basketbol takımında, yeni transferlerden Assem Marei açıklamalarda bulundu. Mısırlı pota altı oyuncusu ezeli rekabetin ne ifade ettiğiin iyi bildiğini ve ilk maçının bu maç olmasından dolayı da mutlu olduğunu belirtti. 

"Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Hem ligi hem Türkiye'yi çok seviyorum hem de burasını çok iyi tanıyorum. Dolayısıyla burada olmaktan dolayı heyecanlı ve mutluyum. Hafta sonu büyük bir maç oynayacağız. Maçın öneminin farkındayım. Benim burada bireysel performansımın önemi takıma ne kadar yardımcı olduğumdur. Taraftarlara şunun sözünü verebilirim. Çok çalışacağım. Sahada çok mücadele edeceğim ve bu takıma elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım."

FCN Blog YouTube kanalına abone olmayı unutmayın; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Bench Arkası'nın yeni bölümünde Amile Jefferson, Assem Marei ve Travis Trice'ın saha içi özellikleri, takıma neler katabileceği konuşuldu! Galatasaray'da Johnathan Williams ve Alex Hamilton takımdan ayrılacak mı bu sorularının da cevabı için yayını izlemeyi unutmayın! 



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0