Basketbolda kupa organizasyonu iptal edildi!

Koronavirüs salgını nedeniyle bu sezon sporda tüm faaliyetler aksaklık yaşarken TBF tarafından bugün yapılan açıklamada Kadınlar ve Erkekler Türkiye Kupası organizasyonlarının iptal edildiğini açıkladı. Kulüplerin teklifini değerlendiren federasyon alınan kararın özellikle sıkışık fikstürden kaynaklandığını belirtti. 

Türkiye Basketbol Federasyonu resmi sitesinden yapılan açıklamada "TBF Yönetim Kurulu gerçekleştirdiği toplantıda, 2020-2021 sezonunda Erkekler ve Kadınlar Türkiye Kupası organizasyonlarının düzenlenmemesi konusunda kulüplerden gelen teklifi görüştü. ING Basketbol Süper Ligi ile Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinin yetkilileriyle yapılan görüşmeler neticesinde; Covid-19 pandemisinden kaynaklanan maç ertelemeleri nedeniyle lig ve Avrupa Kupası maç takvimindeki yoğunluğu ve liglerde yer alan basketbolcu, antrenör ve yönetici sağlık durumlarını ön planda tutarak, kulüplerden gelen her iki Türkiye Kupası organizasyonunun 2020-2021 sezonunda düzenlenmemesi teklifini kabul etti." ifadeleri kullanıldı. 

Galatasaray'da Basketbol Şubesi'nde neler oluyor?  Ekrem Memnun'un yuvaya dönüşü,  Epiphanny Prince transferinin perde arkası, Angel McCoughtry ve Epiphanny Prince'in takıma katacakları ve Bench Arkası'nın yeni bölümünde konuşuldu... İzlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0