Courtney Williams takımdan ayrıldı!

Euroleague Women'da ilk iki maçını kaybeden ve Basketbol Süper Ligi'nde ezeli rakibi Fenerbahçe'nin arkasında ikinci sırada yer alan Galatasaray kadın basketbol takımında flaş bir ayrılık yaşandı. Sezon başında WNBA'de geçirdiği sakatlık sonrasında sezonu kapatan Bria Hartley'in yerine kadroya katılan Courtney Williams yaptığı açıklamada dedesinin vefatı nedeniyle Amerika'ya döndüğünü ve Galatasaray'dan ayrıldığını açıkladı. 

1996 doğumlu Amerikalı skorer oyuncu kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Genelde işleri netleştirme ihtiyacı hisseden biri değilim ama bu durumda bir istisna yapacağım. Dedem öldüğü için Türkiye'den ayrılıyorum. Bu kadar ağır bir durum hakkında asla yalan söylemem! Ailem her zaman oynayacağım herhangi bir basketbol maçından daha önemli olacak. Sosyal medyada paylaştıklarım gerçek hayatta neler yaşadığımı belirlememeli.. "Yalan söylediğimi" düşünen yada bu durumu başka bir şekild ele almam gerektiğini düşünen herkes için.. Galatasaraydaki takım arkadaşlarıma ve antrenörlerime verdikleri destek için teşekkür ederim. Sizi desteklemeye devam edeceğim!" ifadelerini kullandı. 

FCN Blog YouTube kanalına abone olmayı unutmayın; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Bench Arkası'nın yeni bölümünde Galatasaray kadın basketbol takımında Courtney Williams'ın ayrılma ihtimali ve kadroda gerçekleşecek olan değişikliklerden bahsetmiştik! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0