Diagne'den Başakşehir yanıtı: Beni güldürüyorsunuz!


Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim devre arasında mutlaka santrfor transferi isterken, Falcao'nun Antalya karşısında sakatlığının nüksetmesi ve en az 1 ay sahalardan uzak kalacak olması transferini de zora soktu. Falcao'nun sakatlığıyla Diagne'nin gönderilmesi gündemde bulunuyordu

Başakşehir'in talip olduğu öne sürülen Senegalli golcü için kiralama ve bonservis tekliflerinin değerlendirileceği iddia edilmişti. Milliyet'te yer alan habere göre; Bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan son şampiyona transfer olmaya Mbaye Diagne'nin de sıcak baktığı öne sürülmüştü. Diagne'den bu habere cevap geldi. Başakşehir forması giydirilen fotoğrafa yorum yapan Diagne; "Beni gerçekten güldürüyorsunuz" dedi ve haberleri yalanlamış oldu.


Galatasaray'da sezon başında transfer listesinin basına sızması ve Fatih Terim - Mustafa Cengiz arasında yaşanan gerilimi sosyal medyanın sevilen ismi Tansel Taşanlar yorumladı.  Yaşananları öğrenmek için yayınımızı izlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0