Efe Güven: Skoru garantiledikten sonra rotasyona gittik..

Kadınlar Basketbol Ligi
'nde deplasmanda Elazığ İl Özel İdaresi karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak ligde 15 galibiyetle ikinci sırada yer alan Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Efe Güven karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Zor bir deplasmanda oynadık. Angel’ın gelmesiyle çok fazla beraber antrenman yapıp hazırlanma şansımız olmasa da oyunun genelinde doğru işler yaptık. Skor belli bir noktaya gelince Euroleague’i düşünerek rotasyona girdik. Kazanmak önemliydi. Avrupa öncesi üç tane daha antrenman yapma şansımız olacak. Ayrı bir parantezi de genç oyuncumuz Sude Yılmaz’a açmak istiyorum. Umarım bu şekilde çalışmaya devam eder ve biz Galatasaraylılara büyük gururlar yaşatır. Elimizde çok değerli gençler var. Bugünün benim adıma ayrı bir önemi de her zaman idolüm olan babamın doğum günü olması. Bu maçı ona armağan ediyorum.

Galatasaray'da Basketbol Şubesi'nde neler oluyor? Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne veda, yapılan transferler ve daha fazlası Bench Arkası'nın yeni bölümünde konuşuldu... İzlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 

FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0