Galatasaray'da kritik transfer haftası...

Kış transfer döneminde artık son 15 güne girilirken Galatasaray'da sessizlik sürüyor. Sarı kırmızılıların hedefindeki Onyekuru ve İrfan için bu hafta çok kritik...

Fanatik gazetesinin haberine göre; Fatih Terim'in istekleri doğrultusunda Onyekuru ve İrfan Can için bastıran Sarı-Kırmızılılar bu hafta içerisinde iki transferi de bitirmek adına yoğun mesai harcayacak.

Ligin ikinci devresine daha iddialı ve alternatifli bir kadroyla girmek isteyen Sarı-Kırmızılılar transfer çalışmalarında gaza bastı...  Uzun süredir eski oyuncusu Henry Onyekuru ve Fatih Terim'in bizzat adını verdiği İrfan Can Kahveci için bastıran Cim Bom iki transferi de bu hafta içerisinde bitirmek istiyor. Onyekuru'yla her konuda anlaşmaya varan Aslan, Fransız ekibi Monaco'yla da pazarlıklarını kıran kırana sürdürüyor.

İRFAN VE ONYEKURU GELMEYE HAZIR
Galatasaray 6 aylık kiralama ve sezon sonunda satın alma formülüyle Nijeryalı yıldızı renklerine bağlamak isterken, Onyekuru da Sarı-Kırmızılılar için kendisine gelen tüm teklifleri reddediyor. İrfan Can Kahveci için de durum benzer... Milli oyuncu, Aslan'a transferine sıcak bakıyor ancak kulüpler bazında henüz orta nokta bulunamadı. Mustafa Cengiz ve ekibi bu hafta içerisinde Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir kez daha bir araya gelecek ve transfere nokta koymaya çalışacak.            

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0