Gedson Fernandes için flaş iddia!

Ara transfer döneminde kadrosuna mutlak suretle bir orta saha transferi yapmak isteyen Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi.. Sezon başında 50 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Tottenham'a kiralık olarak transfer olan Portekizli genç yıldız Gedson Fernandes istediği süreleri alamadığı için mutsuz olduğu belirtilirken, genç oyuncunun ismi Galatasaray ile anılıyor!

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray ara transfer döneminde bonservisi Benfica'da bulunan ve bu sezon kiralık olarak Tottenham'a transfer olan Gedson Fernandes'in kiralama sözleşmesini devralmak üzere.. İlk olarak Il giornale del Toro gazetesinin muhabiri Matteo Pedrosi'nin kaleme aldığı transfer haberini akşam saatlerinde bir başka İtalyan gazeteci Nicolò Schira destekledi. Schira'nın haberinde ara transfer dönemi için kadrosuna orta saha takviyesi yapmak isteyen Torino ilk olarak Gedson Fernandes'i kiralamak istedi. Portekizli oyuncu için yapılan ilk girişimlerde oyuncunun Galatasaray ile anlaştığı bilgisinin üzerine İtalyan kulübü rotasını Genoa'da forma giyen Lukas Lerager'e kırdı. 

Jose Mourinho yönetimindeki Tottenham'da bu sezon yalnızca 2 maçta 153 dakika süre bulabilen Portekizli genç yıldız maç kadrosuna girmekte dahi zorlanıyor.. Benfica kulübü de oyuncusunun piyasa değerini kaybetmemesi adına düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma kiralanmasına sıcak bakıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0