Halil Dervişoğlu resmen Galatasaray'da!

halil dervişoğlu

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da gündeme son olarak gelen isim Brentford forması giyen 21 yaşındaki milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nu resmen kadrosuna kattı. Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nu sezon sonuna kadar bedelsiz şekilde kiraladı. 

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim kadrosuna katılmasını istediği Halil Dervişoğlu için yönetim hem Brentford yönetimi hem de oyuncuyla her konuda anlaşma sağladı. Galatasaray 21 yaşındaki oyuncuyu bedelsiz şekilde kiralarken Halil'e 6 ay için 3 milyon TL ödeneceği de açıklandı. KAP'a yapılan açıklamada sözleşmede bir opsiyon yer alıp, yer almadığına ilişkin ise bir bilgi verilmedi.

HALİL DERVİŞOĞLU KİMDİR?

Peki Galatasaray'ın yeni transferi Halil Dervişoğlu kimdir? Halil Dervişoğlu, 8 Aralık 1999 tarihinde Hollanda'nın Rotterdam şehrinde dünyaya geldi. Futbola RV & AV Sparta Rotterdam ve Sparta Rotterdam takımlarında başlayan Halil Dervişoğlu, Sparta Rotterdam kulübünden İngiliz FC Brentford takımı tarafından 3 milyon Euro bedelle transfer edildi. Twente'de bir yıl kiralık oynadıktan sonra yeniden Brentford takımına dönen Halil Dervişoğlu, Galatasaray'ın transfer hedefleri arasında yer alıyor. 

1,83 boyundaki forvet oyuncusu, sağ ayağına hakimdir.

Yeni transferimiz Halil Dervişoğlu'nu yakından tanıyalım. İşte milli futbolcunun dikkat çeken golleri, birbirinden güzel hareketleri ve asistleri.  👇

 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0