Henry Onyekuru imzaya geliyor!

Galatasaray'da ara transfer döneminin uzun süredir konuşulan isimlerinden birisi olan Henry Onyekuru transferinde mutlu son çok yakın görünüyor.. Monaco'da kadro dışı kalan ve Galatasaray'a satın alma opsiyonlu olarak kiralanması beklenen Nijeryalı yıldız oyuncu prosedürlerin tamamlanmasını bekliyor. Hatta öyle ki, ailesini bir süre evvel İstanbul'a getiren Onyekuru artık geri sayıma geçti!

DHA'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın transferi konusunda anlaşmaya vardığı Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru imza atmak için İstanbul'a geliyor.. Teknik direktör Fatih Terim'in de takımda görmek istediğini açıkladığı Onyekuru'nun bugün akşam saatlerinde Marsilya şehrinden bineceği uçağın saat 23.40'ta İstanbul Havalimanı'na inmesi bekleniyordu. Fakat yıldız oyuncu yaşadığı bazı talihsizlikler nedeniyle uçağı kaçırdı ve yarın sabah saatlerinde İstanbul'a gelecek.  

23 yaşındaki futbolcu, daha önce 2 dönem sarı-kırmızılı formayı giymişti. Onyekuru, Galatasaray'da 56 resmi maçta görev aldı ve 17 kez fileleri havalandırdı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0