İrfan Can için sponsor operasyonu!

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz, her ne kadar İrfan Can Kahveci transferi için olumsuz ifadeler kullansa da girişimlerden geri adım atmıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in talebi üzerine temasları sıklaştıran Cengiz, şu sıralarda sponsor arayışında..

Birkaç firma ile görüşen ve olumlu geri dönüş alan Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, tıpkı Emre Akbaba transferinde NEF'i devreye soktuğu gibi, İrfan Can için de böyle bir formül izleyecek.. "Kaynak yaratmadan bu transferi yapamayız" diyen başkan Cengiz, sponsorla anlaştıktan sonra, ödemesi sezon sonunda olmak üzere 25 yaşındaki futbolcunun bonservisini Galatasaray'a kazandırmaya çalışacak. Yıldız futbolcu ise Sarı-Kırmızılı kulüple her konuda mutabakata vardı ve Galatasaray'a gitmek için Başakşehir'den izin istedi. Başkan Göksel Gümüşdağ'ın zorluk çıkarmak istemediği, ancak bonservis konusunda geri adım atmayacağı da gelen haberler arasında..

FCN Maraton'un yeni bölümünde Beşiktaş - Galatasaray derbisinin analizi yapıldı! İki takımın defoları neler, derbiyi hangi oyuncular belirler, derbi bize neleri vaadediyor tüm bunlar masaya yatırıldı. İzlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0