İrfan Can için transfer pazarlığı!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in geçtiğimiz günlerde basın toplantısında ismini zikrettiği ve transferini istediği İrfan Can Kahveci için kulüpler arası görüşme gerçekleşti. Yıldız oyuncunun transferi için başkanlar nezdinde yapılan görülme sonrasında anlaşma tamamlanırken, transferin şartları da belli oldu! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi yıldız oyuncu İrfan Can Kahveci'nin transferi için bu sabah saatlerinde Başakşehir yönetimi ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.. Başkan Mustafa Cengiz ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, transferi bitirmek için Göksel Gümüşdağ'ı ziyaret etti. Uzun süren görüşmenin ardından Başakşehir cephesinin İrfan Can Kahveci transferi için istediği rakam belli olurken, Galatasaray yönetimi de şartlarda anlaşma sağladı. Yapılan görüşme neticesinde İrfan Can Kahveci'nin transferi için 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek olan Galatasaray, bir sonraki satıştan da ciddi bir oranda (%30 veya %40) pay verecek.

İrfan Can transferi için prosedürlerin önümüzdeki günlerde tamamlanması beklenirken, uzun bir süre önce Galatasaray'a gelmeyi kabul eden milli yıldızın 4.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0