İrfan Can Kahveci'den transfer resti!

Ara transfer çalışmalarını son sürat sürdüren ve
Henry Onyekuru ile Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna kazandıran Galatasaray'da transfer gelişmeleri bitmiyor. Fenerbahçe'nin de devrede olduğu İrfan Can Kahveci, kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelerek hangi takımda oynamak istediğini yönetime iletti.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Başakşehir'in başarılı ismi İrfan Can Kahveci'nin aklı Galatasaray'da.. İki kulüp yöneticilerinin geçtiğimiz günlerde bir araya gelmesinin ardından taraflar sessizliğe gömülürken yine hareketli günler yaşanmaya başladı. Bu kez ilk adım oyuncudan geldi. Kendisini bırakmayan Başakşehir Başkan Göksel Gümüşdağ'la bir araya gelen milli futbolcunun, "Ya Galatasaray'a giderim ya da yurt dışına gönderin. Ben sözümü tuttum. Şampiyon olduk. Başakşehir'de güzel günlerim oldu ama artık yeni bir sayfa açmak istiyorum" ifadesini kullandı. Başkan Göksel Gümüşdağ'ın, İrfan Can'a "10 milyon Euro'yu getir istediğin takıma git" yanıtını verdiği öğrenildi. İrfan Can, bu şartlarda daha fazla Başakşehir'de devam etmeyeceği ifade etti.

GALATASARAY TEKLİFİNİ YÜKSELTTİ

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, İrfan Can Kahveci konusunda gurur yaptı. Emre Belözoğlu'nun kendisinden hemen sonra Gümüşdağ'ı aradığını öğrendiği için sürpriz bir hamle daha yaptı. Rakamı 6 milyon euro'ya yükseltti. Üstüne üstlük bir sonraki satış payını da yüzde 30 olarak belirledi. Gözler bir kez daha Başakşehir'e çevrildi. Türkiye'de İrfan Can için Galatasaray ve Fenerbahçe yarışırken yurt dışında ise Porto ve Benfica'dan sonra bir takım daha devreye girdi. Fransa'nın Marsilya takımının da milli futbolcu için Başakşehir'le temas kurduğu ileri sürüldü. Başakşehir'le Marsilya adına temas kuran menajere, İrfan Can için 10 milyon euro'luk bir bonservis bedeli belirlendiği bilgisi verildi. Marsilya'nın İrfan Can için teklif yapıp yapmayacağının bu hafta içinde netleşeceği öğrenildi.

Başakşehir'de yıldızını parlatan İrfan Can, turuncu-lacivertli ekipte 150 maçta forma giydi. 19 gol atıp, 16 da asist yapma başarısı gösterdi.

FCN Blog Youtube kanalına abone olarak bizlere destek olabilirsiniz! Abone olmak için tıklayın...

Maraton'un yeni bölümünde editörlerimiz Galatasaray'ın oyun planını ve teknik direktör Fatih Terim'in kadro içerisinde yaptığı dokunuşları masaya yatırdı..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0