Kerem Aktürkoğlu alkış aldı!

Galatasaray
'da sezon başında kadroya katılan ve süre bulduğu kısıtlı zamanlarda gösterdiği performansla alkış alan Kerem Aktürkoğlu teknik heyetten alkış alıyor. Genç oyuncu koronavirüs hastalığını atlattıktan sonra Gençlerbirliği karşısında ilk kez 25 dakika sahada kaldı ancak her ne kadar skora etki etmese de, oyunuyla takımına katkı sağladı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da camianın büyük umutlar beslediği Kerem Aktürkoğlu yine süre bulduğu kısıtlı zaman içerisinde önemli bir katkı verdi. Sezon başında takıma katılan ve teknik direktör Fatih Terim'in yavaş yavaş takıma kazandırdığı 22 yaşındaki futbolcu koronavirüs rahatsızlığı nedeniyle bir süre takımdan uzak kalmıştı. Gençlerbirliği karşılaşmasında 65. dakikada oyuna dahil olan Kerem, tabir-i caizse sahaya ayak basar basmaz ceza sahasına yaptığı koşuda kalecinin müdahalesiyle yerde kalmış ve takımına penaltı kazandırmıştı. Genç oyuncu her ne kadar 6-0'lık galibiyette skora katkı sağlamamış olsa da, oyunda kaldığı süre boyunca gösterdiği performansla alkış aldı.

24 Erzincanspor'dan bedelsiz olarak transfer edilen Kerem Aktürkoğlu bu sezon Galatasaray formasıyla 6 resmi maçta 31 dakika sahada kaldı ve 1 gol - 1 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0