Levent Şahin: Bu maçı Omar için kazanmamız gerekiyordu..

Süper Lig'de sezonun 16. haftasında Antalyaspor karşısında evinde golsüz eşitlikle sahadan ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında yardımcı antrenör Levent Şahin açıklamalarda bulundu. Yılbaşı akşamı talihsiz bir kaza geçiren Omar Elabdellaoui için bu maçı kazanmaları gerektiğini ancak başaramadıklarını belirten Şahin, takım olarak hücumda tıkandıklarını ve rakip savunmayı açamadıklarını belirtti. 

Öncelikle bu maçı Omar için kazanmamız gerekiyordu, bunu beceremedik ve bunun için hepimiz üzgünüz. Maça başlamadan önce istekli, hazır ve maçın bilincinde olan bir oyuncu grubuyla çıktık. İlk 45 dakika için tamamen savunma yapan bir takımla karşılaştık. Bizde üçüncü bölgede tüm varyasyonlarımızı denedik ancak bir sonuç alamadık. 50.dakikada Emre'nin kırmızı kartı sonrasında 10 kişi oynamak zorunda kaldık ve bu noktada bazı oyuncularımıza daha fazla yük bindi. Kırmızı kart sonrasında rakibimizin daha fazla açılmasını bekledik ancak 3-6-1 düzeninde dizilen rakibimizi bir türlü açamadık. Bunlar elbette Galatasaray gibi bir takım için mazeret değil. Bizim için kaybedilen 2 puan oldu, rakip takım sanırım 1 puan için gelmişti. 

Falcao'yu hamle oyuncusu olarak devrenin başında oyuna aldık. Aynı yerden sakatlandığını söyledi, doktorlar daha detaylı bilgi vereceklerdir. Oyunu çözebileceğini düşündüğümüz bir oyuncuydu, çıktıktan sonra zaten oyunda belli oyunculara çok fazla yük bindi. Falcao'nun sakatlığı elbette bizi etkiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0