Luyindama'ya transfer izni çıktı!

UEFA ile yaptığı FFP anlaşması gereğince oyuncu satışı yapmadan transfer gerçekleştiremeyen Galatasaray'da bonservis beklentisi olan isimlerden birisi Christian Luyindama.. Bu sezonki inişli çıkışlı performansıyla eleştirilen Kongolu savunmacı, ilk 11'deki yerini kaybederken teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer için onay çıktı!

Webaslan'da yer alan habere göre; adı bir süredir İngiliz kulüpleriyle anılan Luyindama'nın transfer görüşmesi yapmasına, yönetimden onay çıktı. Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Kongolu savunma oyuncusunu minimum 10 milyon Euro'luk bir teklif gelmesi halinde satmayı düşünüyor. Özellikle Premier Lig'den Everton ve Aston Villa'nın bu transferle yakından ilgilendiği, Galatasaray cephesinin de artık resmi teklif beklediği ifade ediliyor. Galatasaray, Luyindama'yı satması durumunda yeni transferler için de kaynak yaratmış olacak.

Galatasaray'ın Süper Lig'de Gençlerbirliği karşısında aldığı galibiyetin analizi taktik masası üzerinde Maraton'ın yeni bölümünde yapıldı. İzlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0