Mostafa Mohamed için görüşmeler sıklaşıyor...

Mostafa Mohamed'in Saint Etienne transferi son anda yatınca pusuda bekleyen Galatasaray tekrar iştahlandı. Sarı kırmızılılar bu hafta, Mısırlı forvet için kulübü Zamalek ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Saint Etienne ile Zamalek bir türlü anlaşma sağlayamayınca Mostafa Mohamed için Galatasaray'ın eli güçlendi. Genç oyuncu için de bu hafta bir kez daha görüşmeler yapılacak. 

BONSERVİSİ 5 MİLYON DOLARA DÜŞTÜ
Mısırlı futbolcu da Galatasaray'da oynamak istediğini söyledi. Zamalek ise bonservisini 5 milyon dolara düşürdü. Mohamed, sezon sonuna kadar kiralanıp, sonrasında da zorunlu satın alma opsiyonu ile Galatasaray'a gelecek.

Oyuncunun 1+4 milyon dolarlık bir formül ile kadroya dahil edileceği belirtildi. Golcü, geçen yıl 46 maçta 16 gol kaydetti, 3 de asist yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0