Muslera kalesinde devleşti!

Sakatlığı sebebiyle uzun süre formasından uzak kalmasının ardından takıma dönen Fernando Muslera, dün akşamki Gaziantep mücadelesinde de kalitesini göstermeyi başardı. Özellikle ilk yarıda kritik kurtarışlar yapan Uruguaylı eldiven, oyun boyunca kalesinde devleşti. 

İlk olarak 3. dakikada Oğuz Ceylan’a geçit vermeyen Muslera, 14’te de Dicko’nun kalesine gönderdiği topa dokunmayı başardı ardından meşin yuvarlak direğe takıldı. 22. dakikada bu kez Maxim’in ceza alanı dışından attığı şutu kornere gönderen tecrübeli file bekçisi, 45’te de aynı oyuncuya bu kez ceza sahası içerisinde geçit vermedi. Oyunun ikinci bölümünde de başarılı performansını sürdüren Muslera, 81’de Güray Vural’a gol izni vermedi. 34 yaşındaki kaleci, oyunun son dakikalarındaki penaltıda golü engelleyemese de performansıyla alkış aldı.

Fernando Muslera, sakatlıktan döndükten sonra Süper Lig'de kalesine gelen 14 şutun 13'ünü kurtarırken Galatasaray yıldız kalecinin 90 dakika oynadığı son 14 lig maçında 12 kez kazandı ve hiç yenilmedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0