Omar Elabdellaoui'nin yerine Kenny Lala iddiası!

Yılbaşı gecesi havai fişek patlaması sonrasında yaralanan ve uzun bir süre sahalardan uzak kalacak olan Omar Elabdellaoui'nin yerine Galatasaray'da transfer yapılması gündemde.. Teknik direktör Fatih Terim her ne kadar geçtiğimiz hafta sonu Linnes ve Şener ile yola devam edeceklerini belirtse de Fransız basınında sürpriz bir iddia ortaya atıldı ve Strasbourg'da forma giyen Kenny Lala'nın ismi gündeme geldi! 

Fransa'da yayın yapan LeSport10'un haberine göre; Omar Elabdellaoui'nin yaşadığı talihsiz kaza sonrasında uzun bir süre sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi.. Gösterdiği performansla Fransa Ligi'nde dikkat çeken Strasbourg'un başarılı sağ beki Kenny Lala, sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini henüz uzatmazken 29 yaşındaki ismin adı Galatasaray ile anılmaya başladı. Galatasaray adına bazı yetkililer, tecrübeli savunmacının şartlarını sorarken sezon sonunda serbest kalacak olan Lala'nın cüzi bir fiyata transfer edilmesi söz konusu olabilir. Bu sezon kulübünde 19 maça çıkan ve 3 gol - 1 asistlik performans sergileyen Lala, koronavirüs salgını nedeniyle yarıda kalan geçen sezonu da 33 maçta 2 gol - 1 asistlik performansla tamamlamıştı.

Fransız kulüplerinden Olimpik Marsilya'nın yanı sıra Bundesliga takımlarından Eintract Frankfurt ve Bayern Leverkusen'in radarında olan tecrübeli savunmacının ismi 2018 kışında da Galatasaray ile anılmıştı.

Galatasaray'ın Süper Lig'de Gençlerbirliği karşısında aldığı galibiyetin analizi taktik masası üzerinde Maraton'ın yeni bölümünde yapıldı. İzlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0