Ömer Uğurata ile yollar ayrıldı!

Son dönemde aldığı başarısız sonuçlar sonrasında eleştiri oklarının hedefinde olan ve 3 yeni transfer yapmasına karşın parkeye bunu yansıtamayan Galatasaray erkek basketbol takımında beklenen değişiklik gerçekleşti. Sezona baş antrenör Ertuğrul Erdoğan'ın yardımcısı olarak başlayan ve sezon ortasında 1 numaralı koltuğa oturan Ömer Uğurata ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz A Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ömer Uğurata ile sözleşmemizin karşılıklı sona erdirilmesi hususunda görüşmelere başlanmıştır. Kendisine kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz." denildi.

2018-19 sezonunda Galatasaray erkek basketbol takımında yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Ömer Uğurata, aynı zamanda milli takımlarda çeşitli kategorilerde de görev yaptı. 2018 yılında Darüşşafaka'da yardımcı antrenör olarak görev yapan Uğurata, geçen sene NBA Yaz Ligi'nde ise Orlando Magic'in staff ekibinde yer almıştı. 

Galatasaray'da Basketbol Şubesi'nde neler oluyor?  Ekrem Memnun'un yuvaya dönüşü,  Epiphanny Prince transferinin perde arkası, Angel McCoughtry ve Epiphanny Prince'in takıma katacakları ve Bench Arkası'nın yeni bölümünde konuşuldu... İzlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0