Onyekuru'nun sözleşme şartları belli oldu!

Galatasaray'da transfer gündeminden düşmeyen Henry Onyekuru, ara transfer döneminde bir kez daha parçalı formayı giymek üzere.. Monaco'da kadro dışı kalan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Nijeryalı oyuncu bu sefer bonservisiyle alınacak. Geçtiğimiz günlerde ailesini İstanbul'da bırakarak Fransa'ya hareket eden 23 yaşındaki Onyekuru için yapılan anlaşmanın detayları da su yüzüne çıkmaya başladı! 

Henry Onyekuru yuvasına dönüyor.. Monaco'nun hocası Niko Kovac'ın "Ayrılmak istiyor." şeklindeki açıklamasından sonra yıldız futbolcuyla ilgili olarak Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim de "Takımda görmek isterim" açıklaması yapmıştı. Bunun üzerine harekete geçen sarı-kırmızılı yönetim, geçen sezon sonunda istemeyerek de olsa Galatasaray'dan erken ayrılmak zorunda kalan Nijeryalı futbolcu ve Monoca ile yeniden anlaşma sağlandı. Dün de sürpriz bir gelişme yaşandı ve Henry Onyekuru, Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle sabah saatlerinde Nijerya'nın başkenti Lagos'tan İstanbul'a geldi, daha sonra da aktarmalı olarak Fransa'nın Nice şehrine uçtu. Ailesini, İstanbul'da bırakan yıldız futbolcunun beraberlerinde 10 bagajının bulunması dikkat çekti. 

SÖZLEŞME ŞARTLARI BELLİ OLDU
Onyekuru'nun Monaco ile küçük detayları halletmek için Fransa'ya gittiği ve bir iki gün içinde onun da yeniden İstanbul'a geleceği ifade edildi. Henry Onyekuru için Monaco'ya 750 bin euro kiralama bedeli, kendisine ise geçen sezon olduğu gibi 650 bin euro maaş ödeyecek. Yarım sezonluğuna gelecek olan 23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesine 1 yıl da opsiyon konulması bekleniyor. 23 yaşındaki futbolcunun satın alma bedeli ise 4 milyon euro olacak.



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0