ÖZEL | Angel McCoughtry imzaya geliyor!

Kadınlar Basketbol Ligi'nde sezonun ilk yarısını ikinci sırada bitiren ve Euroleague Women'da grupta ilk 2 maçından mağlubiyetle ayrılan Galatasaray kadın basketbol takımı geçtiğimiz günlerde Amerikalı oyuncusu Courtney Williams ile yollarını ayırmıştı. Ailevi nedenlerden dolayı sözleşmesini fesheden Amerikalı oyuncu yerine bir başka yıldız isim Angel McCoughtry imza aşamasına geldi! 

Sezon başında WNBA'de oynadığı bir karşılaşmada yaşadığı talihsiz sakatlık sonrasında çapraz bağlarını kopartan Bria Hartley'in sözleşmesini donduran ve Amerikalı skorer oyuncu pozisyonuna Courtney Williams'ı transfer eden Galatasaray kadın basketbol takımı ligde geride kalan ilk bölümün ardından kadrosuna takviye yapmak için çalışmalara başlamıştı. Kadrosuna ilk olarak pota altında Quanitra Hollingsworth takviyesi yapan Galatasaray, skorer isminin ailevi nedenlerden dolayı takımdan ayrılmasının ardından gözünü bir kez daha transfere çevirdi. Baş antrenör Efe Güven'in talebi doğrultusunda takımdan ayrılan Courtney yerine Angel McCoughtry takviyesini gerçekleştirdi. 

Basketbol kariyerinin son dönemlerinde ağırlıklı olarak 2 ve 3 numaralı pozisyonlarda görev yapan 1986 doğumlu Amerikalı yıldız isim sezonun kalan kısmında Galatasaray forması giyecek. 

****
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0