Peru basınından sürpriz iddia!

Galatasaray'da yaşanan kriz yavaş yavaş soğumaya başlarken, Peru basınından flaş bir iddia gündeme geldi.. Kadrosuna mutlak suretle orta saha oyuncusu takviyesi yapmak isteyen teknik direktör Fatih Terim, scout ekibiyle yaptığı görüşmelerin ardından listesini yönetime verdi. Galatasaray için gündeme gelen son isim Peru basınına göre Wilder Cartagena oldu! 

Los Convocados Peru'nun haberine göre Wilder Cartagena, Godoy Cruz ile yollarını ayıracak. 6 yıl sonra ülkesinden ayrılmayı hedefleyen Cartagena için sürpriz bir iddia ortaya atıldı ve Galatasaray formasıyla Avrupa'ya döneceği belirtildi. Peru Milli Takımında da forma giyen Wilder Cartagena, ülkesinde Alianza Lima formasıyla dikkat çektikten sonra geçtiğimiz sezonun devre arasında Arjantin ekibi Godoy Cruz'a transfer olmuştu. Orta sahaya bir takviye yapmak isteyen Galatasaray için yeniden Wilder Cartagena ismi gündeme geldi. Arjantin ekibi Godoy Cruz'dan ayrılmaya hazırlanan oyuncunun kariyerine Avrupa'da Galatasaray formasıyla devam edebileceği aktarıldı. Sezon başında Galatasaray'a transferine ilişkin Los Andes'e açıklamalarda bulunan Wilder Cartagena, "Bu konuda hiçbir şey söylemedim. Bunun sadece bir söylenti olduğunu düşnüyorum. Menajerim somut olsa bana bunu iletirdi. Bana henüz hiçbir şey gelmedi." ifadelerini kullanmıştı.  

Perulu oyuncu, Godoy Cruz ve Alianza Lima dönemi öncesinde ise USM Porres, Tiburones Rojos, Vitoria Setubal formaları giymişti.  26 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2014-15'te Portekiz'de Vitoria Setubal forması giymişti.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0