Vedat İnceefe: Halil Dervişoğlu birebirde çok etkili!


Halil Dervişoğlu - Galatasaray
transferi gerçekleşti. Peki, Halil Dervişoğlu nasıl bir oyuncu? U19 ve U21'de teknik direktörlüğünü yapan Vedat İnceefe oyuncuyla alakalı görüşlerini ile paylaştı. Halil'in ceza sahası içinde etkili bir oyuncu olduğunu belirten İnceefe bu transferin geç kalınmış bir transfer olduğunu belirtti.

2018-2020 yılları arasında Ümit Milli Takımı'nı çalıştıran ve 1996-2000 yılları arasında Galatasaray'da forma giyen Vedat İnceefe gelecek vaadeden hücum oyuncusu için "Halil İbrahim etkili bir oyuncu. Gol vuruşları net dar alanda birebirde yakaladığında ceza sahasında etkili olan bir oyuncu ama geç kalınmış bir transfer. U19'dayken bu oyuncu alınsaydı şu anda bu kadar para verilmezdi. Bizim transferdeki en büyük zaafımız oyuncu bir yerlere geldikten sonra onu almak. Genç oyuncuyu yetiştirmeyi sevmiyoruz hep hazır olanı seçiyoruz. Kulüpler borç batağında ve hala altyapıdan çıkan genç bir oyuncu yok. Genç oyuncu oynatan transferi açamamış takımlar Milli Takım'dayken en büyük destek aldığımız kulüplerdi. Zaten mecbur kaldıkları için bu oyuncuları oynatıyorlardı." ifadelerini kullandı. 

İşte yeni transferimiz Halil Dervişoğlu'nun birbirinden güzel golleri 👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0