West Bromwich, Diagne'nin peşine düştü!

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla eski günlerinden esintiler sunan ve takımın en golcü ismi olan Mbaye Diagne için beklenmedik bir transfer teklifi gündeme geldi. Sezon başında teknik direktör Fatih Terim'in bir şans daha vererek takımda tuttuğu Senegalli golcü için Premier Lig'den teklif geldi! 

SKY Sports'ta yer alan habere göre; Galatasaray'da bu sezon attığı gollerle dikkat çeken Mbaye Diagne için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Premier Lig kulübü West Bromwich Albion, teknik direktör Sam Allardyce'ın özellikle ceza sahasında bitirici bir isim istemesi üzerine Mbaye Diagne'nin transferi için harekete geçti. WBA yöneticilerinin Senegalli yıldız oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği belirtilen haberde, İngiliz ekibinin Premier Lig'de kalması halinde zorunlu satın alma opsiyonunun devreye gireceği bir anlaşma yolunu aradığı ifade edildi. 

WBA yönetiminin Senegalli yıldızdan önce Hoffenheim ile Ishak Belfodil'i benzer şekilde kiralamak istediği ancak bu anlaşmanın gerçekleşmediği bilgisi verildi. Mbaye Diagne bu sezon ligde attığı 9 golle takımını zirve yarışında tutarken, İngiliz ekibinin transfer listesinde 2. sırada olduğunun altı çizildi. 

FCN Maraton'un yeni bölümünde Beşiktaş - Galatasaray derbisinin analizi yapıldı! İki takımın defoları neler, derbiyi hangi oyuncular belirler, derbi bize neleri vaadediyor tüm bunlar masaya yatırıldı. İzlemeyi ve kanalımıza abone olmayı unutmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0