Abdurrahim Albayrak: Vedat Muriqi boynuma sarılıp ağladı.


Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, transfer gündemine dair açıklamalar yaptı. İrfan Can Kahveci konusuna değinen Abdurrahim Albayrak, Çaykur Rizespor'da oynarken Fenerbahçe'ye giden Vedat Muriqi ve Sivasspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Mert Hakan için çarpıcı bir itirafta bulundu.

Abdurrahim Albayrak'ın sözleri şu şekilde:

"Bende ne fotoğraflar var ama paylaşmıyorum, kimseye de vermedim. Mert Hakan'ın, hatta ofisimde gece 02:00'de boynuma sarılıp ağlayıp giden Vedat'ın...

Benim hiçbir oyuncuya kırgınlığım olamaz. İrfan Can, Galatasaray'a gelmeyi çok istedi. Galatasaraylı olduğunu söyledi. Her oyuncuyu alamazsınız. Biz Başakşehir kulübüne çıkabileceğimiz maksimum rakamı söyledik. İrfan çok istedi gelmeyi... Biz verebileceğimiz maksimum parayı söyledik. Üzerine çıkamayız dedik. Hiçbir zaman bir oyuncuya odaklanmadık. Hep alternatifi vardı. Olmayınca tak diye Fernandes'i getirdik. Başka takıma gitmiş oyuncu ile alakalı konuşmayalım bu kadar."

FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0