Alex Hamilton, Telekom Baskets Bonn'a gidiyor!


Basketbol Süper Ligi'nde mücadelesini sürdüren Galatasaray'da Daryl Macon'ın ardından bir ayrılık daha geliyor. Sarı-kırmızılılarda takımın diğer guardı Alex Hamilton ile yollar ayrılıyor. İsrail basınında çıkan haberlere göre Hamilton, Almanya'ya gidiyor. 

İsrail basını Walla!’dan Or Shkedy‘nin haberine göre Galatasaray‘ın Birleşik Amerikalı guardı Alex Hamilton, Almanya Bundesliga ekiplerinden Telekom Baskets Bonn’la anlaşmaya vardı.

Galatasaray, Alex Hamilton'ı 2020-21 sezonu başında Maccabi Rishon LeZion’dan transfer etmişti. Bu sezon Alex Hamilton, Basketbol Süper Ligi’nde 11.9 sayı – 3.4 ribaund – 4.2 asist ortalamalarıyla oynamıştı.

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde oynanan 6 grup maçının 3’ünde yer alan 27 yaşındaki oyuncu orada ise 8.7 sayı – 3.0 ribaund – 4.3 asist averajlarıyla mücadele etmişti.

FCN Blog YouTube kanalına desteğinizi bekliyoruz; buraya tıklayarak kanalımıza ulaşabilir ve abone olabilirsiniz! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0